Prelungim reducerile de vară! Chiar mai multe articole! ☀️ 🎁 Cadou gratuit la fiecare achiziție de peste 500 RON! 🎁 25% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI25

CONFORT ȘI REZISTENTĂ REDEFINITĂ

Tehnologie

Colecția fără cusături LELOSI este realizată printr-un proces de tricotat circular sofisticat, acești colanți elimină nevoia de cusături, oferind o întindere de neegalat, păstrare a formei și compresie direcționată într-un design elegant, dintr-o singură piesă.

Produs

Investiția noastră în utilaje de ultimă generație asigură că fiecare pereche este o dovadă a durabilității, reducând punctele slabe pentru longevitate și oferind proprietăți îmbunătățite de eliminare a umezelii pentru performanțe de vârf.

Stil de viată

Colanții fără cusături LELOSI nu sunt doar îmbrăcăminte – sunt o inovație științifică adaptată pentru a vă susține stilul de viață, fie că vă antrenați printr-un antrenament sau vă bucurați de o zi relaxată acasă. Experimentați amestecul de stil, confort și rezistență care deosebește LELOSI în lumea îmbrăcămintei active.

Intrigat de tehnologie?
Faceți clic pentru a citi întreaga poveste și pentru a îmbrățișa revoluția fără întreruperi.

Găsiți-vă potrivirea perfectă cu opțiunile de compresie LELOSI

La LELOSI înțelegem că ziua ta se mișcă în ritmuri diferite. De aceea, ne-am proiectat colanții fără cusături cu trei niveluri unice de compresie pentru a se potrivi fiecărei activități și preferințe de confort.
Compresie ușoară - Prietenul tău flexibil

Imaginează-ți o îmbrățișare blândă pentru picioarele tale, care se mișcă la fel ca tine; aceasta este compresia noastră ușoară. Sunt atât de moi și elastici, încât s-ar putea să uiți că-i porți! Perfecți pentru yoga, întindere sau pur și simplu pentru relaxare pe canapea, acești colanți oferă libertatea de care ai nevoie, cu o notă de susținere care se simte potrivită.

VEZI PRODUSE
Compresie medie - aliatul tău de zi cu zi

Compresia noastră medie este polivalentul care te susține fără să te rețină vreodată. Este suficient de confortabil pentru a menține totul la loc în timpul unei plimbări rapide sau al unui dans spontan, dar suficient de confortabil pentru a face o plimbare sau la o cafea cu prietenii. Este alegerea ta pentru confort și sprijin care durează toată ziua.

VEZI PRODUSE
Compresie puternică - Partenerul tău energetic

Pentru acele zile în care îți depășești limitele, Compresia Puternică este campionul tău. Este ca un impuls de putere pentru picioarele tale, conceput pentru a ajuta la reducerea oboselii musculare și la îmbunătățirea fluxului sanguin în timpul activităților de mare impact, cum ar fi alergarea, HIIT sau cea mai dificilă clasă de spin. Îmbrățișează intensitatea cu colanții care sunt construiți pentru a ține pasul.

VEZI PRODUSE
Găsește un top potrivit

Puteți alege dintre diferitele culori și cele două lungimi de colanți. Dar pentru că ne dorim ca ținuta ta să fie perfectă, ți-am pregătit și topuri asortate.

VEZI PRODUSE