35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebări generale

Cum trebuie spălate produsele LELOSI? Le pot usca în uscător?
Îți recomandăm să speli produsele LELOSI utilizând programul pentru țesături delicate al mașinii de spălat, la o temperatură de 30° C.
Este important ca înainte de spălarea hainelor să le întorci pe dos, astfel încât imprimeul să fie la interior.
Nu este permisă uscarea în uscătorul de rufe. Nu utiliza înălbitor!
Cum aleg mărimea potrivită?
Alegând mărimile perfecte, poți folosi tabelul de mărimi pe care îl găsești lângă fiecare articol din magazinul online. Dacă totuși nu poți decide - contactează-ne la info@lelosi.ro și te vom ajuta cu drag!
Sunt colanții LELOSI transparenți?
Colanții nu sunt transparenți. Pot deveni parțial transparenți dacă nu alegi mărimea potrivită – în acest caz materialul este întins în exces, de aceea alegerea mărimii potrivite este esențială.
Într-o reclamă, pe Facebook, la un prieten... am văzut un produs LELOSI care nu se regăsește în colecția de pe site. Pot totuși să îl comand?
Poți alege produse doar din colecția de pe site, deoarece schimbăm cu regularitate produsele pe care le comercializăm, astfel încât să poți fi unică. Stocul pentru celelalte modele este epuizat, din păcate.
Sunt colanții LELOSI potriviți pentru femeile însărcinate?
Colanții LELOSI au o talie înaltă, sunt foarte elastici și nu sunt strâmți, de aceea foarte multe cliente, care vor deveni mămici, sunt atât de încântate de ei. Cu toate acestea, depinde de fiecare corp, de dimensiunea abdomenului etc.
Sunt colanții LELOSI potriviți pentru exerciții intense?
Materialul din care sunt fabricați colanții LELOSI este foarte diferit de materialul clasic utilizat pentru fabricarea colanților pentru sport. Foarte multe cliente sunt foarte încântate să îi folosească la orele de sport. Cu toate acestea, ține cont că exercițiile intense pot dăuna fibrelor și pot provoca uzura precoce a materialului.

Plăți, rambursări și schimburi

Cum pot plăti pentru colanții mei?
Metodele de plată acceptate pe pagină includ plata cu cardul de credit sau plata la livrare.
Curierul nu mi-a furnizat factura și/sau chitanța. Este în regulă?
Curierii nu sunt responsabili de livrarea facturilor. Factura este trimisă automat la adresa de e-mail furnizată.
Aș vrea să obțin o proforma pentru companie. Cum o pot obține?
Transmite-ne un email la info@lelosi.ro cu toate detaliile companiei șiprodusele pe care le dorești, și noi vom pregăti proforma. Nu putem însă schimba invoice-ul pentru un produs deja cumpărat.
Produsul pe care l-am primit este prea mare / prea mic. Pot schimba mărimea? Care este procedura?
Desigur că poți schimba mărimea. Te rugăm să ne scrii la info@lelosi.ro, iar echipa noastră de la Relații Clienți îți va oferi toate instrucțiunile necesare.
Colanții pe care i-am comandat nu mi se potrivesc. Pot să-i returnez? Care este procedura?
Normal că puteți să îi returnați. Vă rugăm să verificați informația de pe: https://lelosi.ro/pages/returns. În cazul în care nu găsiți informația necesară, ne puteți scrie la info@lelosi.ro iar echipa noastră de la Relații Clienți vă va oferi toate instrucțiunile necesare.
Colanții pe care i-am primit nu sunt cei comandați sau prezintă daune. Ce pot să fac?
Te rugăm să ne scrii la info@lelosi.ro, iar echipa noastră de la Relații Clienți va fi mai mult decât bucuroasă să te ajute în rezolvarea problemei.