30% reducere la produsele selectate. Utilizați codul: WOMAN🌸 Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 299 lei
Plăți rapide și sigure
Ușor de returnat

★★★★★ Cu un rating al satisfacției de 4,9 din 5 Simte-te confortabilă
și în timpul sarcinii
Savurează
produsele LELOSI
COLANȚI PIJAMALE

Fără compromis, doar confort în stilul LELOSI

Multe viitoare mămici se întreabă unde să găsească haine de maternitate elegante și confortabile în perioada fericită dinaintea sarcinii.

În primele luni, când toate hainele tale devin tot mai mici, este timpul să fii creativ. Primul lucru ce vine în minte sunt costumele moi, care se simt ca o îmbrățișare caldă. Cu toate acestea, vor fi din ce în ce mai puține ocazii pentru activități sportive, așa că vă sugerăm cu plăcere să alegeți colanții LELOSI.

Clienții noștri fideli ne-au oferit o mulțime de feedback pozitiv. Majoritatea menționează că pot continua să poarte mărimea lor obișnuită chiar și în primele două trimestre, deoarece colanții noștri sunt extrem de elastici și confortabili. Materialul elastic nu provoacă alergie și împiedică colanții să cadă. Tinerele mame sunt, de asemenea, încântate de materialul non transparent, care vă menține starea de bine pe tot parcursul zilei.

Cu modele noastre de colanți scurți pentru primăvară și vară, colanții lungi atemporali și mereu potriviți, precum și costumele pentru sport poți lăsa hainele LELOSI să te răsfețe pe toată durata sarcinii.

Perfecțiune poate și nu există, dar noi am ajuns foarte aproape de ea.
Brâu de 8 cm
0% transparență
Material ce autoregleaza căldura
Elasticitate superbă
Material ce nu provoacă mâncărimi
Material ce respiră și se potrivește fiecărui
Peste 800.000 de clienți fericiți
Ediție limitată a pieselor cu design unic
ZCei mai confortabili colanți pentru fiecare zi
Vezi colanții
Cei mai confortabili colanți pentru fiecare zi

Colanți Bluebell

220 lei

Colanți Brownie

175 lei

Colanți Warda

175 lei

Colanți Duchese

175 lei
Treninguri comode și moi
Vezi treninguri
Treninguri comode și moi

AirMesh Pantaloni de trening Perseus

220 lei

AirMesh Pantaloni de trening Andromeda

220 lei

AirMesh Pantaloni de trening Pegasus

220 lei

AirMesh Pantaloni de trening Virgo

205 lei

Cămașă de noapte Debbie

240 lei

Cămașă de noapte Maxima

230 lei

Pijama Ramona

285 lei

Pijama Debbie

285 lei

VEZI CUM ALȚII LE POARTĂ ȘI COMBINĂ

FAQ

Îți recomandăm să speli produsele LELOSI utilizând programul pentru țesături delicate al mașinii de spălat, la o temperatură de 30° C. Este important ca înainte de spălarea hainelor să le întorci pe dos, astfel încât imprimeul să fie la interior. Nu este permisă uscarea în uscătorul de rufe. Nu utiliza înălbitor!

Atunci când alegi mărimea potrivită, te poți ghida după tabelul de mărimi care este postat lângă fiecare articol de pe site-ul nostru. Mărimea obișnuită ar trebui să fie potrivită pentru primele 5-6 luni de sarcină. Mai târziu însă, dacă va fi nevoie, poți opta pentru o mărime mai mare. Totul este foarte individual.
Dacă totuși nu poți decide - contactează-ne la info@lelosi.ro și te vom ajuta cu drag!

Colantii nu sunt transparenți. Pot deveni parțial transparenți dacă nu alegi mărimea potrivită – în acest caz materialul este întins în exces, de aceea alegerea mărimii potrivite este esențială.

Nu avem o colecție separată pentru gravide. Colanții LELOSI au o talie înaltă, sunt foarte elastici și nu sunt strâmți, de aceea foarte multe cliente, care vor deveni mămici, sunt atât de încântate de ei. Cu toate acestea, depinde de fiecare corp, de dimensiunea abdomenului etc.

Primim multe complimente de la viitoarele mămici care aleg LELOSI. Cel mai tare apreciază materialul moale și brâul elastic.

Desigur că poți schimba mărimea. Te rugăm să ne scrii la info@lelosi.ro, iar echipa noastră de la Relații Clienți îți va oferi toate instrucțiunile necesare.


ALătură-te și tu celor 800.000
de clienți fericiți.