Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

RETURNĂRI

Încercăm să livrăm doar cele mai bune produse, dar, din păcate, suntem și conștienți că uneori trebuie să returnați comanda. Dacă produsul nu ți se potrivește, il poți returna în 30 de zile de la cumpărare.

Dacă dorești să schimbi produsul cu altul, o poți face în termen de 30 de zile de la achiziționarea produsului, dar trebuie să achiți o taxă poștală de 34 RON (17 RON pentru returnarea produselor folosind serviciul de curierat Fan și 17 RON pentru produsele noi - taxa de transport). Vei plăti taxa de transport la livrare atunci când primești noul colet cu articolele schimbate.

Dacă dorești să returnezi produsele, poți solicita o rambursare. Returul cu ajutorul serviciului Fan curier costă 17 RON și va fi dedus din suma rambursării. Returnarea și schimbarea produselor deteriorate și primite greșit sunt gratuite.

Dacă nu dorești să returnezi produsele folosind serviciul de curierat Fan, o poți face individual, dar trebuie să ne furnizați numărul de urmărire al coletului. Vă putem ajuta numai dacă vă putem urmări returul și vă putem confirma sosirea la adresa noastră. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lelosi.ro și vă vom oferi informații despre adresa noastră.

Produsul pe care doriți să-l returnați trebuie să fie în starea sa originală: nou, curat, cu etichetă, în ambalajul original Lelosi, nespălat și nepurtat. Ne rezervăm dreptul de a refuza solicitarea dumneavoastră dacă primim un produs care nu îndeplinește aceste condiții. Aceste condiții nu se aplică dacă returnați un produs mai vechi.

Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lelosi.ro și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să găsiți o soluție.

Cum te putem ajuta?