Val de reduceri de vară: plonjează în vară ☀️ 🎁 Cadou gratuit la fiecare achiziție de peste 500 RON! 🎁 25% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI25

BLUGI LELOSI CU
POTRIVIRE PEREFECTĂ
CONFECȚIONAȚI CU ATENȚIE PENTRU
A SE POTRIVI ȘI MAI MULT
►  VEZI VIDEOUL
FEMEI BĂRBAȚI

Adori blugii, dar nu vrei sa renunți la confortul irezistibil pentru care este cunoscut LELOSI?


Visezi să aluneci într-o pereche superbă de blugi care nu numai că este comodă, ci oferă și moliciunea pe care ai ajuns să o iubești? Avem vești bune - colecția LELOSI Jeans a fost concepută pentru a oferi exact asta. Am integrat perfect confortul pe care îl prețuiești cu un design uimitor și fiecare pereche asigură o potrivire măgulitoare.

Blugi Kansas

345 lei

Blugi Shanghai

241 lei345 lei
Cel mai bun preț în 30 de zile: 241 lei

Fustă de blugi Nevada

250 lei315 lei
Cel mai bun preț în 30 de zile: 315 lei

Blugi Alabama

345 lei

Blugi California

345 lei

Blugi Indiana

345 lei

Blugi New York

241 lei345 lei
Cel mai bun preț în 30 de zile: 241 lei

Blugi Glam

345 lei

Blugi Kentucky

345 lei

Blugi Beam

345 lei

Blugi Gem

345 lei

Blugi Moment

155 lei345 lei
Cel mai bun preț în 30 de zile: 155 lei
Material confortabil, elastic, moale
Conținut ridicat de bumbac
Croială subțire pentru o potrivire perfectă
Talie medie
Pune în evidență curbele
Cu 5 buzunare
BLUGI CU DETALII RUPTE LA MODĂ

Blugii cu detalii rupte la modă sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Emanând îndrăzneală și neînfricare, ele trezesc întotdeauna entuziasm. Ca detalii vizibile, sfidează timpul și rămân la modă pentru totdeauna, așa că bazează-te pe acești blugi care pot crea nenumărate stiluri.

Detalii cu rupturi la modă

VEZI MAI MULT

BLUGI CU DETALII DE CRISTAL

Blugii cu detalii strălucitoare sunt esența glamourului și a eleganței atemporale. Detaliile lor strălucitoare îți oferă o strălucire la modă care te va duce pe noi culmi. Îți vor face fiecare mișcare pe podiumul unei fashioniste, transformând fiecare pas în artă elegantă. Renunță la alura de sclipici și începe să strălucești.

Cu cristale

VEZI MAI MULT

BLUGI CU DANTELĂ

Blugii cu dantelă vor adăuga o notă retro stilului tău sofisticat. Ei vor completa perfect aspectul modern pe care încerci să îl obții. Lasă dantela să fie noul tău detaliu rafinat care te va însoți oriunde te duc visele tale.

Cu un frumos detaliu din dantelă

VEZI MAI MULT

BRODERII UNICE

Detaliile unice brodate sunt concepute pentru a vă pune în evidență subtil curbele și silueta, făcându-vă să vă simțiți încrezător și elegant. Ceea ce este grozav la acești blugi este că introduc fără efort un pic de culoare și stil, eliminând nevoia de accesorii suplimentare.

Cu broderie unică

VEZI MAI MULT

BLUGI CU UN IMPRIMEU UNIC LA MODĂ

Blugii imprimați unic sunt perfecți pentru a crea un look șic care te vor inspira să vii cu noi combinații de modă din nou și din nou. Imprimeul lor distinctiv va adăuga o doză originală de vitalitate ținutei tale, condimentat cu un stil atemporal și ieșit în evidență. Îndrăgostește-te de originalitatea lor.

Imprimeu modern unic

VEZI MAI MULT

FUSTA SCURTĂ DE BLUGI ELEGANTĂ

Descoperă confortul perfect și aspectul șic cu fustele noastre fashion LELOSI. Fabricate din material elastic și moale, îți permit să te bucuri de fiecare moment fără limitări. Aspectul lor exprimă o atmosferă relaxată și la modă, care îți completează perfect stilul.

Buzunar la spate cu imprimare 3D unică

VEZI MAI MULT

BLUGI DE BĂRBAȚI

Colecția noastră de blugi pentru bărbați urmează un stil atemporal, menținând în același timp un confort excepțional pentru activitățile tale de zi cu zi. Confecționați din material elastic, blugii noștri îți permit să te miști liber. Cu un conținut ridicat de bumbac, oferă respirabilitatea și moliciunea pe care le apreciezi, indiferent dacă ești la serviciu sau te bucuri de timpul liber. Ne-am proiectat blugii punând accent pe detaliile originale, cum ar fi scrisul discret pe buzunarul mic. Citatele ascunse de-a lungul fermoarului și pe interiorul taliei asigură aspectul lor unic pe care îl vei îndrăgi.

Blugi drepți

VEZI MAI MULT

Blugi de bărbați Cody

345 lei

Blugi de bărbați Calamity

345 lei

Blugi de bărbați Cassidy

345 lei