Accentuează-ți frumusețea naturală LELOSI îmbrăcăminte de formă COLECȚIA BEJ STELLA COLECȚIA BLACK OLYMPIA COLECȚIA BEJ ÎNCHIS DIVINA

Fiecare formă a corpului tău este o dovadă a unicității tale. Cu toate acestea, uneori, tânjim să sculptăm acele forme și mai mult. Colecția de lenjerie modelatoare LELOSI este creată pentru femeia care își dorește o siluetă impecabilă fără a compromite confortul.

Această colecție este simbolul funcției de întâlnire a perfecțiunii. Fiecare piesă își propune să te facă să arăți mai subțire, să accentuezi farmecul natural al corpului tău și să ascundă cu măiestrie imperfecțiunile. Nu este vorba doar de modelare; este despre a te simți fără scuze încrezător, în fiecare zi.
Descoperă magia unui confort impecabil și a unui stil impecabil
Pentru că meriți să arăți și să te simți perfect, în fiecare zi.
BRALETTĂ

Acest top în stil pulover are tricotaje speciale pentru susținerea bustului, o bandă inferioară cu silicon interior pentru a preveni rularea și bretele reglabile, asigurându-vă un confort de durată și o siluetă definită.

Banda inferioară cu silicon interior pentru a preveni alunecarea
Bretele reglabile

VEZI MAI MULT
CHILOȚI

Experimentați amestecul perfect de confort și încredere cu slipul nostru modelator. Conceput cu talie înaltă și compresie direcționată, acești slipi vă modelează abdomenul și talia, în timp ce banda inferioară cu silicon interior asigură menținerea locului.

Modelează abdomenul și taliat
Bandă inferioară cu silicon interior pentru a preveni alunecarea

VEZI MAI MULT
PANTALONI SCURTI

Pantalonii scurți LELOSI au talie înaltă și un brâu cu silicon interior, care împiedică orice rostogolire pentru un aspect fără cusături. Cu o compresie țintită pentru modelare și efect anti-fricare, pantalonii noștri modelatori asigură o siluetă subțire și sunt confortabil pe tot parcursul zilei.

Modelează abdomenul și talia
Efect anti-frecare

VEZI MAI MULT
VESTĂ

Vă prezentăm cămașa modelatoare: cu un efect de modelare a abdomenului, cu banda interioară din silicon și bretele reglabile, este alegerea perfectă pentru confort pe tot parcursul zilei și poate fi purtată cu sau fără sutien. Tricotarea noastră specială oferă o susținere și o definiție excepțională pentru bust, făcându-l un must-have în garderobă.

Efect de modelare a stomacului
Poate fi purtat cu sau fără sutien

VEZI MAI MULT
ROCHIE SLIP

Când o ținută necesită o netezire completă de la piept până la genunchi, rochia modelatoare LELOSI este cea mai bună opțiune. Cu bretele reglabile și tricotaj special pentru susținerea bustului, nu va exista absolut nicio teamă de a crea linii care să strice aspectul.

Vizează abdomenul și talia pentru un aspect impecabil
Tricotaj special pentru susținerea și definirea bustului

VEZI MAI MULT
BODY

Body-ul nostru modelator este o schimbare de joc: este conceput pentru a oferi un efect de modelare a stomacului, cu o compresie țintită pentru a vă sculpta curbele. În plus, curelele reglabile asigură o potrivire personalizată pentru confort pe tot parcursul zilei.

Efect de modelare a stomacului
Tricotaj special pentru susținerea și definirea bustului

VEZI MAI MULT

Shapewear body modelator Stella

195 lei

Shapewear pantaloni scurti Stella

130 lei

Shapewear chiloți Stella

120 lei

Shapewear rochie slip Stella

160 lei

Shapewear bralettă Stella

100 lei

Shapewear vestă Stella

130 lei

Shapewear body modelator Olympia

195 lei

Shapewear bralettă Olympia

100 lei

Shapewear chiloți Olympia

120 lei

Shapewear vestă Olympia

130 lei

Shapewear rochie slip Olympia

160 lei

Shapewear pantaloni scurti Olympia

130 lei

Shapewear body modelator Divina

195 lei

Shapewear rochie slip Divina

160 lei

Shapewear pantaloni scurti Divina

130 lei

Shapewear chiloți Divina

120 lei

Shapewear bralettă Divina

100 lei

Shapewear vestă Divina

130 lei