30% reducere la produsele selectate. Utilizați codul: WOMAN🌸 Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

Sărbătorile sunt aproape!

Care este cel mai greu lucru în procesul de cumpărare a cadourilor pentru cei dragi? Este decizia, alegerea și ghicirea cadoului perfect. Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid la îndemână pentru a vă ajuta să alegeți ce este mai bun pentru oamenii pe care îi iubiți cel mai mult!
CADOURI PENTRU EA

Oricine ar fi acea doamnă specială din viața ta - iubita, mama, soacra ta - aceste articole sigur îi vor aduce zâmbetul pe buze.

EXPLORĂ
CADOURI PENTRU EL

Bărbaților poate fi mult mai dificil să le alegi un cadou, dar chiar și cei mai pretențioși se pot bucura de acestea.

EXPLORĂ
CADOURI PENTRU COPII

Copiii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră și nu există bucurie mai mare decât să le vedem fața luminată atunci când primesc un cadou pe care îl iubesc absolut. Oferă-le o îmbrățișare caldă din cea mai moale țesătură.

EXPLORĂ

PENTRU TOATĂ FAMILIA

Fie că este vorba de familie, prieteni sau acea persoană specială, LELOSI are cadoul perfect pentru acea persoană specială din viața ta. Alegeți din sortimentul nostru de haine de înaltă calitate, pijamale, accesorii și multe altele!


EXPLORĂ

Obține bucuria: mici cadouri pentru fiecare ocazie!

Descoperă surprize încântătoare în ghidul nostru de cadouri! Explorează selecția noastră de cadouri mici și fermecătoare, inclusiv lelastice în trend, bonete elegante, bentițe la modă și tuburi versatile. Perfect pentru toți cei de pe lista ta!

Pack 5x socks Wild

65 lei

Pack 5x socks Squishy

65 lei

Pack 5x socks Raindrops

65 lei

Pack 5x socks Play

65 lei

Pack 5x socks Instinct

65 lei

Pack 5x socks Fizzy

65 lei

Pack 5x socks Essential

65 lei

Pack 5x socks Cherry

65 lei

Pack 5x socks Adventure

65 lei

Pack 5x socks Retro

65 lei

Pijama pentru copii Merry

80 lei

Pijama pentru bărbați Merry

145 lei205 lei
DAR MAI SUNT ȘI ALTELE!