Val de reduceri de vară: plonjează în vară ☀️ 🎁 Cadou gratuit la fiecare achiziție de peste 500 RON! 🎁 25% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI25

Începe-ți aventura acvatică pe un SUP LELOSI

Vă prezentăm colecția LELOSI SUP, ușa de acces către o lume palpitantă de explorare și distracție în aer liber.


Stand-up paddle boarding este un sport acvatic în creștere rapidă, care oferă un antrenament incredibil pentru întregul corp. Implică toate grupele de mulchi, îmbunătățește echilibrul și îți întărește mușchii - toate în timp ce te scufundă în frumusețea naturii.
Cele mai bune SUP-uri complete, potrivite pentru toată lumea

Plăcile LELOSI SUP sunt concepute pentru a vă oferi cea mai bună experiență de paddle boarding. Sistemul anti-alunecare asigură o securitate îmbunătățită, iar aripioarele 2+1 oferă stabilitate și manevrabilitate, permițându-vă să navigați cu încredere în diferite tipuri de apă. Benzile elastice te ajută să îți asiguri lucrurile esențiale.

SUP-urile noastre sunt ușoare (8,2 kg) și vin cu un rucsac comod, astfel încât să le puteți transporta confortabil. Ele pot fi asamblate cu ușurință în câteva minute.

Ieși în evidență pe apă cu superbele SUP-uri LELOSI

Indiferent dacă ești un vâslitor experimentat sau un începător curios, plăcile de SUP LELOSI sunt concepute pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de calificare. Ele vin într-o varietate de modele colorate pe care le aștepți de la LELOSI.

Alătură-te comunității noastre în continuă creștere de pasionați de SUP și vezi despre ce este toată agitația! Alege din gama încântătoare de modele LELOSI și pornește-te în propria aventură acvatică.

WindSUP stabil cu vele gonflabile pentru distracție pe râuri, lacuri și mare

WindSUP-ul nostru cu o velă gonflabilă este conceput pentru aventurile acvatice și este potrivit pentru toată lumea, de la începători până la paddleboarderi experimentați.

Deck-ul EVA anti-alunecare oferă siguranță, în timp ce forma de turneu a plăcii permite vâslirea mai lungă și mai rapidă pe diferite suprafețe, cum ar fi râuri, lacuri și mare. Combinația dintre vâslit și windsurfing oferă exerciții diverse, antrenând diferite grupuri musculare și îmbunătățind echilibrul și coordonarea.

Vela gonflabilă este ușor și rapid de asamblat, dezasamblat și depozitat într-un rucsac. În special, nu se scufundă, ci plutește pe apă, permițând recuperarea rapidă.

Puteți folosi WindSUP atât pentru surfing, cât și pentru paddleboarding.

ALL AROUND
lelosi_sup_sirocco_0
SUP Sirocco
1.120 lei
lelosi_sup_poseidon_0
SUP Poseidon
1.120 lei
SUP CU O FEREASTRĂ
lelosi_sup_sea monster_0
SUP Sea monster
1.230 lei1.370 lei
lelosi_sup_levant_0
SUP Levant
1.230 lei1.370 lei
WINDSUP
lelosi_windsup_tramontana_0
WindSUP Tramontana
2.690 lei2.990 lei
Setul include*:

  • 1x stand-up paddle board
  • 1x vâslă
  • 1x aripioară detașabilă
  • 1x pompa de aer manuala cu manometru
  • 1x rucsac
  • 1x lesă pentru manșetă
  • 1x kit de reparații
  • 1x manual de utilizare

*Kitul WindSUP include, de asemenea, o vela gonflabilă, aripioară suplimentară detașabilă și rucsac suplimentar.

Certificat de garanție Și termenii de garanție

SUP Accesorii

În orice aventură acvatică și în diverse sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing, plimbare cu barca, navigație sau pescuit, este crucial să ai alături de tine însoțitori de încredere, care să-ți protejeze lucrurile personale de apă.

Descoperă produsele LELOSI impermeabile care îți vor permite să îți păstrezi hainele de rezervă uscate, telefonul mobil, cheile, cardurile, gustările... în siguranță. Produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât îți vor oferi o protecție adecvată împotriva apei.

Cu produsele noastre impermeabile LELOSI indispensabile, te vei putea bucura de toate activitățile acvatice fără griji, mereu gata pentru noi provocări și momente de neuitat.

Lesă de siguranță și curea pentru gleznă

14 lei

Aripioară pentru placa de SUP gonflabilă

9 lei

Kit reparație plăci SUP

40 lei