Val de reduceri de vară: plonjează în vară ☀️ 🎁 Cadou gratuit la fiecare achiziție de peste 500 RON! 🎁 25% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI25

CERTIFICAT DE GARANȚIE ȘI TERMENII DE GARANȚIE

Perioada de garanție pentru produsul achiziționat este de un an și începe de la data livrării. Pentru a beneficia de garanție, este necesar să prezentați documentul de achiziție a produsului.

Producătorul garantează remedierea gratuită a defectelor care rezultă din erori de material sau de fabricație, fie prin repararea, fie prin înlocuirea produsului. În cazul în care nu este posibilă repararea sau înlocuirea, vom rambursa prețul de achiziție. În caz de reclamații, vă rugăm să ne informați prin e-mail la adresa info@lelosi.ro.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de forță majoră, accidente, evenimente neprevăzute (incendiu, trăsnet etc.), utilizarea necorespunzătoare sau utilizarea neconformă cu instrucțiunile producătorului, precum și transportul sau depozitarea necorespunzătoare a produsului. De asemenea, garanția nu se aplică în caz de utilizare necorespunzătoare a produsului, de nerespectare a normelor de siguranță, de nerespectare a instrucțiunilor de întreținere a produsului sau de modificare neautorizată a produsului.

Uzura normală a produsului (zgârieturi, abraziuni, pete etc.) nu sunt acoperite de garanție.

Garanția nu exclude drepturile consumatorului care decurg din răspunderea vânzătorului pentru defectele produsului.

Perioada de garanție începe de la data livrării. În cazul în care reparațiile nu pot fi efectuate în termen de 60 de zile, vom înlocui produsul sau, cu acordul dumneavoastră, vom rambursa prețul de achiziție. În orice caz, perioada de garanție se prelungește cu durata reparației.

UVECTO d.o.o. este obligată să asigure service și piese de schimb pentru o perioadă de 3 ani de la expirarea perioadei de garanție.VÂNZĂTOR ȘI IMPORTATOR
Uvecto d.o.o.
Kovinarska cesta 4
1241 Kamnik
Slovenija
info@lelosi.ro