3 produse la preț de 2. Utilizați codul: 3FOR2
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 lei
Plăți rapide și sigure
Ușor de returnat

★★★★★ Cu un rating al satisfacției de 4,9 din 5 Simte-te confortabilă
și în timpul sarcinii
Savurează
produsele LELOSI
COLANȚI TRENINGURI PIJAMALE

Fără compromis, doar confort în stilul LELOSI

Multe viitoare mămici se întreabă unde să găsească haine de maternitate elegante și confortabile în perioada fericită dinaintea sarcinii.

În primele luni, când toate hainele tale devin tot mai mici, este timpul să fii creativ. Primul lucru ce vine în minte sunt costumele moi, care se simt ca o îmbrățișare caldă. Cu toate acestea, vor fi din ce în ce mai puține ocazii pentru activități sportive, așa că vă sugerăm cu plăcere să alegeți colanții LELOSI.

Clienții noștri fideli ne-au oferit o mulțime de feedback pozitiv. Majoritatea menționează că pot continua să poarte mărimea lor obișnuită chiar și în primele două trimestre, deoarece colanții noștri sunt extrem de elastici și confortabili. Materialul elastic nu provoacă alergie și împiedică colanții să cadă. Tinerele mame sunt, de asemenea, încântate de materialul non transparent, care vă menține starea de bine pe tot parcursul zilei.

Cu modele noastre de colanți scurți pentru primăvară și vară, colanții lungi atemporali și mereu potriviți, precum și costumele pentru sport poți lăsa hainele LELOSI să te răsfețe pe toată durata sarcinii.

Perfecțiune poate și nu există, dar noi am ajuns foarte aproape de ea.
Brâu de 8 cm
0% transparență
Material ce autoregleaza căldura
Elasticitate superbă
Material ce nu provoacă mâncărimi
Material ce respiră și se potrivește fiecărui
Peste 800.000 de clienți fericiți
Ediție limitată a pieselor cu design unic
Cei mai confortabili colanți pentru fiecare zi
Vezi colanții
Cei mai confortabili colanți pentru fiecare zi

Colanți Move Penelope

265 lei

Colanți Move Chloe

265 lei

Colanți Move Ariana

265 lei

Colanți Move Gianna

265 lei
Treninguri comode și moi
Vezi treninguri
Treninguri comode și moi

Hanorac Vogel

260 lei

Pantaloni de trening Vogel

250 lei

Pantaloni de trening Andes

270 lei

Pantaloni de trening Stylish

270 lei

Pijama Cat Nap

225 lei

Pijama Sheep

225 lei

Pijama Snowflake

280 lei

Pijama Sky

225 lei

VEZI CUM ALȚII LE POARTĂ ȘI COMBINĂ

FAQ

Îți recomandăm să speli produsele LELOSI utilizând programul pentru țesături delicate al mașinii de spălat, la o temperatură de 30° C. Este important ca înainte de spălarea hainelor să le întorci pe dos, astfel încât imprimeul să fie la interior. Nu este permisă uscarea în uscătorul de rufe. Nu utiliza înălbitor!

Atunci când alegi mărimea potrivită, te poți ghida după tabelul de mărimi care este postat lângă fiecare articol de pe site-ul nostru. Mărimea obișnuită ar trebui să fie potrivită pentru primele 5-6 luni de sarcină. Mai târziu însă, dacă va fi nevoie, poți opta pentru o mărime mai mare. Totul este foarte individual.
Dacă totuși nu poți decide - contactează-ne la info@lelosi.ro și te vom ajuta cu drag!

Colantii nu sunt transparenți. Pot deveni parțial transparenți dacă nu alegi mărimea potrivită – în acest caz materialul este întins în exces, de aceea alegerea mărimii potrivite este esențială.

Nu avem o colecție separată pentru gravide. Colanții LELOSI au o talie înaltă, sunt foarte elastici și nu sunt strâmți, de aceea foarte multe cliente, care vor deveni mămici, sunt atât de încântate de ei. Cu toate acestea, depinde de fiecare corp, de dimensiunea abdomenului etc.

Primim multe complimente de la viitoarele mămici care aleg LELOSI. Cel mai tare apreciază materialul moale și brâul elastic.

Desigur că poți schimba mărimea. Te rugăm să ne scrii la info@lelosi.ro, iar echipa noastră de la Relații Clienți îți va oferi toate instrucțiunile necesare.


ALătură-te și tu celor 800.000
de clienți fericiți.