30% reducere la produsele selectate. Utilizați codul: WOMAN🌸 Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

Materialul LELOSI Bamboo


La LELOSI am urmat tendințele și ne-am ascultat clienții dragi. Drept rezultat, este prima noastră colecție din bambus, un material sustenabil revoluționar care te va impresiona prin confortul său. Explorează modele unice și îmbracă-te în materiale delicate si moi care te vor fermeca de la prima purtare.
Prezentăm Bamboo Brilliance de la LELOSI

Bambusul iubește soarele, absoarbe razele și se întinde spre cer. Poate că această dragoste de căldură și luminozitate este cea care face ca hainele din bambus să fie atât de potrivite pentru vară. Lejeritate, respirabilitate și delicatețe. Aceste calități sunt valorificate printr-un proces de fabricație ecologic pentru a produce piese splendide, elegante și practice, care blochează chiar și razele UV dăunătoare.

La LELOSI, credem că a arăta bine înseamnă a te simți bine. Scopul nostru este ca tu să arăți bine și să te simți grozav - în mod natural. De aceea am elaborat un nou material de bambus, absolut revoluționar, care stabilește noi standarde în modă.

Țesătura de bambus este hipoalergenică, extrem de moale și permite pielii să respire. În același timp, elimină mai multă umiditate decât chiar și cel mai bun bumbac organic. Suntem siguri că bambusul va deveni rapid unul dintre materialele tale preferate.

Ne mândrim că mereu alegem drumul lung. Scurtăturile în modă au adesea un impact devastator asupra mediului, asupra culturii și asupra bunăstării. Noua noastră gamă de bambus de vară a fost obținută din culturi durabile, iar procesul de fabricație a fost dezvoltat meticulos pentru a fi în armonie cu lumea naturală. Chiar și ambalajul nostru este făcut din bambus!

HIPOALERGENIC
SUPER DELICATĂ, SUPER REZISTENTĂ
BUN PENTRU PLANETĂ
REZISTENT LA RAZELE UV