30% reducere la produsele selectate. Utilizați codul: WOMAN🌸 Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

Colecția LELOSI Bamboo pentru bărbați


La LELOSI am urmat tendințele și ne-am ascultat clienții dragi. Drept rezultat, este prima noastră colecție din bambus, un material sustenabil revoluționar care te va impresiona prin confortul său. Explorează modele unice și îmbracă-te în moliciune care te va fermeca.

La LELOSI, credem că a arăta bine înseamnă a te simți bine. Scopul nostru este ca tu să arăți bine și să te simți grozav - în mod natural. De aceea am elaborat un nou material de bambus, absolut revoluționar, care stabilește noi standarde în modă.

Țesătura de bambus este hipoalergenică, extrem de moale și permite pielii să respire. În același timp, elimină mai multă umiditate decât chiar și cel mai bun bumbac organic. Suntem siguri că bambusul va deveni rapid unul dintre materialele tale preferate.

DESPRE MATERIAL
HIPOALERGENIC
SUPER DELICATĂ, SUPER REZISTENTĂ
BUN PENTRU PLANETĂ
REZISTENT LA RAZELE UV