30% reducere la produsele selectate. Utilizați codul: WOMAN🌸 Ultimele piese, ultimele prețuri: Explora 👀 Cumpără de peste 450 lei și vom adăuga un 🎁cadou - o bentiță LELOSI la pachet!🎁 35% reducere pentru fiecare a doua unitate din coș! Folosește codul: LELOSI35

PÂNĂ LA 40 % REDUCERE
În mod natural elegant. În mod natural amabil. Desigur, Tu.
LELOSI BAMBUS FEMEI BĂRBAȚI

De ce să alegi BAMBOO?

Hipoalergenic

Drăguț cu pielea, bambusul este în mod natural hipoalergenic, respirabil și foarte moale, păstrându-ți pielea fericită.

Super moale și puternic

Durabilă, puternică și super moale, această fibră are ca rezultat îmbrăcăminte de lungă durată de care te vei putea bucura în anii următori.

Rezistent la razele UV

Viscoza de bambus este în mod natural rezistentă la razele UV care pot deteriora pielea.

Bun din punct de vedere ecologic

Lejeritate, respirabilitate și moliciune. Aceste calități sunt valorificate printr-un proces de fabricație ecologic pentru a produce piese frumoase, elegante și practice.

Colecția Bamboo

Colecția noastră de bambus include o gamă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. Consultați rochiile, tunicile, topurile, pantalonii, treningurile și puloverele noastre uimitoare care oferă o alternativă durabilă la fast fashion.

Tunică Raven

145 lei

Pantaloni scurți Pixel

115 lei140 lei

Pantaloni scurți Gamer

115 lei140 lei

Pantaloni de trening Monaco

150 lei185 lei
LELOSI – Moda inovatoare

În calitate de brand de modă condus de știință, înțelegem că doar pentru că o fibră provine din natură, nu înseamnă că este bună cu natura.

În fiecare dintre materialele noastre se acordă o grijă și o atenție extraordinară. Cu țesătura noastră inovatoare, am dezvoltat un material care a imitat îndeaproape natura, fără a o strica!

Producția noastră limitată de îmbrăcăminte din bambus este cea mai recentă expresie a principiilor durabilității, științei, confortului și stilului - care sunt la baza LELOSI.

Pantaloni scurți Latte

Designul Latte are aceeași culoare bej splendidă, perfectă pentru o zi la plajă sau pur și simplu pentru o plimbare în parc. Este moale și confortabil și arată uimitor.
145 lei